Οι εργαζόμενοι της 365 Tax & Business Consulting αποτελούν ένα πολύτιμο και σημαντικό κομμάτι στην αποτελεσματική λειτουργία της. Η συνεχής ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, αποτελεί τη βάση στην οποία στηρίζεται η οργάνωση και η ανάπτυξή της. Αναπτύσσονται και εξελίσσονται σε ένα ιδιαιτέρα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, μέσα από συνεχή υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση, βάση των αναγκών και των φιλοδοξιών τους.

Η 365 Tax & Business Consulting, συνεχίζοντας στην αναπτυξιακή της πορεία, αναζητά διαρκώς δυναμικά, ταλαντούχα και εξειδικευμένα στελέχη. Αν και εσείς αναζητάτε ένα δυναμικά εξελισσόμενο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο θα μπορείτε να δράσετε, αναπτύσσοντας τις ικανότητες και δεξιότητές σας, στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση career@365consulting.gr

Σημείωση: Τα βιογραφικά σημειώματα τηρούνται σε αρχείο της επιχείρησης με απόλυτη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

>Διαθέσιμες θέσεις:

Περιγραφή
Η εταιρία μας, ενδιαφέρεται να προσλάβει στέλεχος για την κάλυψη θέσης στο Τμήμα Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΕΣΠΑ / Αναπτυξιακού Νόμου.

Απαραίτητα Προσόντα
Απαραίτητη αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στη σύνταξη και παρακολούθηση επενδυτικών σχεδίων και εμπειρία στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων.
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com