Η οικονομική ανάπτυξη της χώρας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τομέα των Κατασκευών, ως εκ τούτου, η αύξηση των επενδύσεων σε υποδομές και άλλα κατασκευαστικά έργα αποτελεί προϋπόθεση για την επιτάχυνση του ρυθμού μεγέθυνσης της ελληνικής οικονομίας και την αποκλιμάκωση της ανεργίας.

Mε πρόστιμα έως 100.000 ευρώ τιμωρούνται οι ορκωτοί ελεγκτές-λογιστές που κάνουν τα «στραβά μάτια» σε φορολογικές παραβάσεις των επιχειρήσεων που ελέγχουν.

Στα πράσα πιάστηκε λογιστής της Αθήνας ο οποίος βρέθηκε με καταθέσεις αδήλωτες, άνω του μισού εκατ. ευρώ και του επιβλήθηκαν εξαιρετικά υψηλοί φόροι και πρόστιμα ύψους 90,7%.

Ενας στους τρεις φορολογούμενους που προσφεύγουν στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, δικαιώνονται και γλιτώνουν πρόστιμα και προσαυξήσεις που τους είχαν επιβληθεί για φορολογικές παραβάσεις.

Τεχνογνωσία για την καταπολέμηση της απόκρυψης εισοδήματος από βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών ανταλλάσσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με τις φορολογικές διοικήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Τους φόβους των θεσμών φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες για το πώς αξιοποιούν τη ρύθμιση των 120 δόσεων οι φορολογούμενοι που έχουν οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση. 

Η επιχείρηση που θα αναγγέλλει μία απόλυση, υποχρεωτικά θα σημειώνει και έναν από τους τρεις λόγους για τους οποίους την αποφάσισε

«Η Αθηναϊκή Ριβιέρα, που απέχει μόλις 20 λεπτά από την Ακρόπολη και το πολυσύχναστο κέντρο της πρωτεύουσας, θα έπρεπε να είναι ένας χώρος αναψυχής για τους πλούσιους του κόσμου. 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και κορυφαίες συμμετοχές ολοκληρώθηκε το νέο Workshop της ΕΕΝΕ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Σε ένα μυστικό σχέδιο σε περίπτωση ενός καταστροφικού Grexit αναφέρεται άρθρο το Bloomberg