Φόρμα Εγγραφής

* indicates required

Η 365 CONSULTING θα χρησιμοποιήσει τα παρεχόμενα στοιχεία της παρούσας φόρμας εγγραφής για να είναι σε επαφή μαζί σας και να σας ενημερώνει μέσω newsletter. Παρακαλώ ενημερώστε μας για τους τρόπους επικοινωνίας που επιθυμείτε να έχουμε από την παρακάτω λίστα:

Μπορείτε να αναιρέσετε την εγγραφή σας στις ενημερώσεις της 365 Consulting οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας click στο σύνδεσμο "unsubscribe" στο τέλος του κάθε ξεχωριστού μηνύματος που λαμβάνετε από εμάς, ή μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σεβόμαστε κάθε προσωπική σας πληροφορία και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία σας είναι απόλυτα προστατευμένα από την εταιρία μας. Κάνοντας αποδοχή το παρόν email δίνετε τη συγκατάθεσή σας να μπορούμε ελεύθερα να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά mail σχετικά με την 365 Consulting.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.