Εγκαίνια Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών

Εγκαίνια Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών

Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης των υποδομών, των συνθηκών λειτουργίας, της υποδοχής-εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά και γενικότερα των υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε., ο Διοικητής, Γιώργος Πιτσιλής εγκαινίασε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, το νέο, πρότυπο, σύγχρονο κτίριο της Δ.Ο.Υ. Α΄ ΠΑΤΡΩΝ στην Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 15, στην Πάτρα.

Βάσει της πιστοποιημένης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας κατά ISO 9001:2015 (TUV Hellas), ο επιχειρηματίας μπορεί πλέον να ενημερώνεται αξιόπιστα και υπεύθυνα για πολλά σημαντικά θέματα που τον απασχολούν, εύκολα και πρακτικά με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

Συγκεκριμένα, το κτίριο που ανεγέρθηκε με προδιαγραφές χρήσης Δ.Ο.Υ. αποτελείται από:

Δυο ορόφους για την εξυπηρέτηση των αναγκών εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων της Δ.Ο.Υ. συνολικής επιφάνειας 2.250 τ.μ. .

 

Διαθέτει αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης – πυρανίχνευσης καθώς και σύστημα συναγερμού και παρακολούθησης με κάμερες τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Υπουργείου Οικονομικών (οδηγίες προς Δ.Ο.Υ. για μέτρα ασφαλείας των κτιρίων- Δεκέμβριος 2014).

Επιπλέων διαθέτει απαιτούμενους χώρους υγιεινής στους μισθωμένους χώρους για το προσωπικό και τους προς εξυπηρέτηση πολίτες σύμφωνα με τις εγκεκριμένες κατόψεις.

 

Το κτίριο έχει ειδική πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει σε κάθε όροφο όλα τα απαιτούμενα μέσα για την εξυπηρέτησή τους.

Στα τμήματα της Δ.Ο.Υ που έχουν συναλλαγή με το κοινό υπάρχουν μηχανήματα για έκδοση αριθμού προτεραιότητας εξυπηρέτησης και ηλεκτρονική ένδειξη πάνω από τα γκισέ με τον τρέχοντα αριθμό εξυπηρέτησης.

Το κτίριο μπορεί να καλύψει 110-115 θέσεις εργασίες.

 

Στην τελετή εγκαινίων παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής Φορολογικής Διοίκησης, Ευθύμιος Σαΐτης, καθώς και οι Διευθυντές των Υπηρεσιών της Α.Α.Δ.Ε. του νομού Αχαΐας.

 

 

 

Πηγή: www.taxheaven.gr

Leave a Reply

Μετάβαση στο περιεχόμενο