Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση ΜμΕ»

Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση ΜμΕ»

Άμεσα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομίας, η ενεργοποίηση του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση ΜμΕ»

Βάσει της πιστοποιημένης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας κατά ISO 9001:2015 (TUV Hellas), ο επιχειρηματίας μπορεί πλέον να ενημερώνεται αξιόπιστα και υπεύθυνα για πολλά σημαντικά θέματα που τον απασχολούν, εύκολα και πρακτικά με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας.

 

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα εγκρίθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» – ΕΠΑνΕΚ κίνηση (2014-2020). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από σύνθετες δράσεις – οι οποίες είναι απαραίτητες για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, κατά τη διάρκεια ανάπτυξης της εξωστρέφειάς τους και ιδιαίτερα όταν αυτή κατευθύνεται σε νέες αγορές – και έχουν περιορισμένα προβλεφθεί σε άλλα προγράμματα.

 

Τα θετικά στοιχεία του νέου προγράμματος «Επιχειρούμε Έξω – Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜμΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό», του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014-2020, για το οποίο η ηλεκτρονική υποβολή των προτάσεων ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου, επισημαίνει με σημερινή ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

 

Ο σύνδεσμος εκφράζει την ικανοποίησή του για το νέο πρόγραμμα και το χαρακτηρίζει σημαντικό και ενδιαφέρον για τις ελληνικές παραγωγικές/μεταποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις.

 

Πηγή: www.dikaiologitika.gr

Leave a Reply

Μετάβαση στο περιεχόμενο